Denne tar seg av den kjedelige jobben for deg

Stirio rører i kjelen, så du får tid til å fokusere på andre ting.

Det er mange av oss som synes det er morsomt å lage mat. Det er veldig få av oss som synes det er morsomt å røre i en sausgryte eller suppegryte kontinuerlig. Løsningen er en automatisk visp, den settes i pannen – står av seg selv og ordner biffen. Som de sier i Olsenbanden: Genialt, Egon.

Stirio er den perfekte kjøkkenmaskinen som tar seg av de kjedelige kjøkkenoppgavene, og du kommer til å elske den. Den kan røre all slags mat i alle typer kjeler, og er sterk nok til å røre grøt for hele familien i 45 minutter.

Stirio Stirio

Stirio festes enkelt til kasserollen, og så rører den maten og sikrer at ingenting svir seg. Håndtaket er justerbart i både høyde og bredde, og det rører helt ut i kantene. Stirio går på oppladbare batterier og kommer med en ladestasjon som passer inn på kjøkkenet. Du kan også velge mellom to forskjellige hastigheter slik at den håndterer alt fra supper og gryteretter til grøt og risotto.

Stirio har som tilleggsutstyr et eget lokk som både sørger for at maten varmes opp raskere siden lokket holder på varmen, samtidig sikrer lokket at maten ikke koker over.

Du kan se nærmere på Stirio her

Stirio

 

Du kan se nærmere på Stirio her

Odd Willy Telle

– Kjempe rører. Den var bare helt fantastisk. Jeg laget tomatsuppe i en stor panne, med extra makaroni. Sette på platen, lot vispen ta seg av røringen. når det var ferdig var det ikke brent i bunnen

Ivar Jensen Holter

– 4 stjerners produkt, endelig et viktig og fornuftig produkt, like viktig på kjøkkenet enn kjerringa, her vil der gå unna !!

Sandra L Haugen

-Knallfin løsning dette, godt fornøyd, fungerer topp. Eneste minuset må være maks bredden på 26 cm, den kunne godt vært en del større.

 

LES OGSÅ: 10 smarte produkter på markedet

LES OGSÅ: 20 kule og enkle t-skjorter for sommeren

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.