Den superkule projektoren du garantert vil digge!

Lyst på en projektor til din smarttelefon? Lag den selv, da vel!

DIY-trenden («gjør det selv») er superhott, og ser ikke ut til å ta slutt med det første; nå kan du nemlig lage din egen smarttelefon-projektor! Si farvel til usosiale samlinger med vennegjengen – nå kan alle i rommet ta del i moroa.

En projektor til glede for alle!

Projektoren som kommer i retrostil, passer til de aller fleste smarttelefoner og er uten verken ledninger eller batterier. I tillegg er fremgangsmåten superenkel:

Projektoren ankommer som et par kartongbiter og en linse som du med hjelp av litt lim helt alene forvandler til en lekker analog projektor til telefonen. Det eneste du derfor trenger å gjøre, er å lime den sammen og vente en times tid. Når projektoren er ferdig, åpner du en luke og setter fast telefonen på en klebrig gummioverflate, lukker luken, og så kan forestillingen begynne. Det som vises på telefonens skjerm projiseres på de fleste hvite flater så lenge rommet er mørklagt.

Her finner du den geniale projektoren

sdreh

Merker du at det er behov for skarphet i bildet, er det bare å vri litt på linsen. Sammenliknet med en dyr digital projektor vinner ikke bildekvaliteten noen Oscar, men en sånn kan du jo ikke bygge selv. DIY-projektoren er dessuten mye lekrere som dekorasjon (eller DVD-støtte!) i bokhyllen.

Inviter venner over og imponer med den selvlagde projektoren – de kommer helt garantert til å ha lyst på en selv!

Her finner du projektoren

0b2bf64b525385f800c79ae4e5d927d4

Hva venter du på?

Her finner du DIY-projektoren

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.