De fineste julefestkjolene

Julebordsesongen er like rundt hjørnet, og jakten på den perfekte kjolen har allerede startet for mange. I år skal festantrekket være feminint og eksklusivt. Det er paletter, blonder og fine silhuetter som stjeler oppmerksomheten denne julesesongen.

Da de store motehusene viste sine høst- og vinterkolleksjoner tidligere i år, var det en vibrerende fargepalett med dype og oppsiktsvekkende toner som pekte seg ut. Det er spesielt tre fargepaletter som vil gjøre deg til festens midpunkt.

RED ALERT

Den røde paletten er sexy men elegant, overdådige men klassisk, tidløs, men samtidig helt «nå». La deg inspirere av varme karamell, dyprøde toner og høstens mye omtalte burgunder. Sexy, feminin og oppsiktvekkende!

1. Day Velvet Bliss fra Day Birger et Mikkelsen, 2. UGGA Cocktailkjole fra mbyM, 3. Cocktailkjole fra 10Feet.

1. Debra kjole fra Dagmar, 2.Midi kjole fra ASOS Collection, 3. Kjole fra Gestuz.

GREEN PARTY

Naturens grønne kulør har utpekt seg som høstens mest sofistikerte og anvendelige farge. Du finner den på alt fra strukturerte kåper til flagrende gallakjoler og tilbehør. Skap et dypt og rent uttrykk på julefesten med mintgrønt, flaskegrønt og blendende smaragd. Enkel, stilig og forførende!

1. Sequin Cowl Back kjole fra ASOS Collection, 2. Cocktailkjole fra Mint&Berry , 3. Zofir Ocean kjole fra By Malene Birger.

1. Olivia ljole fra VALERIE, 2. Festkjole fra Saint Tropez, 3. Caline kjole fra AQUA.

PURPLE REIGN

Kraften av lilla. De rike nyansene av lilla er kjent for å være fargen av de kongelige og fargen på luksus. La deg inspirere av midnattsblått, dype lillanyanser  og geografiske trykte fioler. Elegant og luksuriøs!

1. Bandeau kjole fra ASOS Collection, 2. Cocktailkjole fra French Connection, 3. Embellished Mesh Dress fra Lipsy.

1. Cocktailkjole fra Molly Bracken, 2. Skater kjole fra ASOS Collection, 3. Kjole fra Closet.

Hvis du vil gå for noe safe, er den lille sorte alltid en sikkert vinner. Her er noen våre favoritter.

1. Dianna coctailkjolefra TFNC, 2. Noea Cocktailkjole fra By Malene Birger, 3. Kjole fra Kookai.

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *