De fineste gavene til henne

Her finner du gavene dine søstre, svigerinner, tanter, liksomtanter, venninner og andre damer ønsker seg til jul.

1. Fin frokost
Søte frokosttallerkener gir en god start på dagen. Disse tallerkenene heter Kulinara og produseres av Rörstrand. Pris nå (på tilbud) kun kr 80.

Klikk her for å lese mer

 

2. Happy Going skål
Morsom skål fra Kosta Boda som liver opp enhver forsamling om du putter litt twist i den. Eller man kan bare ha den stående til pynt. Pris kr 460.

Klikk her for å kikke nærmere på skålen

 

3. Lekker termokanne
Litt finere å servere kaffen i denne nye termokannen fra Eva Solo, som har et elegant design og finnes i flere farger. Kannen rommer en liter. Pris kr 499.

Klikk her for å se alle farger 

 

 

4. Lunt pledd
Ingenting er vel mer deilig en å tulle seg inn i et pledd om vinteren, og man trenger alltid et til. Til å ha over dynen, på gjesterommet, i godstolen og på sofaen. Velg den fargen du tror din venn vil like best. Pris kr 565.

 

Klikk her for å se pledd


5. Stekepanne
Kanskje vet du at hun trenger å bytte ut den gamle, eller har hørt henne klage over problemet med å bare ha én. For fra gammelt av var det én stekepanne som gjaldt, men i dagens hektiske samfunn kan det være greit med to, når man har dårlig tid. Pris kr 724 (Tilbud).

Klikk her for å sikre deg en stekepanne på tilbud.  

 

 6. Hansker
Å være varm på hendene om vinteren er et must, men kvinner er eksperter på å legge igjen hanskene så vi trenger alltid et par ekstra. Gå gjerne for noen med litt pynt på for en mer glamorøs look. Pris varierer men du kan fint få noen til under 500,- som disse lekre fra desigual.

Klikk her for å se nærmere på de og andre

 

 

7. Skjerf
Alle elsker skjerfene til BeckSöndergaard og har du lyst til å glede «din venninne» litt ekstra er det dette du går for. Enten et hun kan bruke nå i vinter eller du kan velge et i mer vårlige farger hun kan glede seg til å bruke om noen få måneder. Pris kr 699.

Klikk her for å velge skjerf

 8. Fuglebrett
Småfuglene sliter med å finne mat om vinteren, så kanskje du skulle bidra til at de får det litt lettere. Og i tillegg til at det er hyggelig å høre dem kvitre litt ekstra foran vinduet, er det hyggelig for både barn og voksne å kikke på småfuglenes lek.

Klikk her for å sikre deg det fine fuglebrettet 

 

 

9. Lun jakke
Kvinner liker å fornye seg og en deilig cardigan på kalde vinterdager slår sjelden feil. Vi har valgt en favoritt som vil være perfekt til julen, men vil du gå for en mer nøytral sak eller en med fletter på finner du et stort utvalgt på rimelige cardigans her.

 Klikk her for å gå rett til den røde jakken

 

10. Filmer
…og da kanskje først og fremst serier. Mange foretrekker fremdeles å ha den fysiske filmen i hus, og har du en favorittserie du vet din venninne/tante/mor ikke har fått sett, så har du nå en flott anledning nå til å gi en gave som varer litt, og samtidig gir mye glede.

Klikk her for Downtown Abbey

Klikk her for å se topplisten over serier 

 PS: Vi anbefaler også den morsomme, svenske serien Solsidan

11. En god bok
…slår heller aldri feil, og kanskje er det akkurat i julen vi har tid til å rekke over flere gode historier enn ellers. Gå for toppselgere eller noen spennende nyheter.

Vi anbefaler:

 Den tomme stolen av J. K. Rowlings. Dette er boken vi alle har ventet på, som beviser at damen kan skrive om mer enn trolldom og flyvende kosteskaft. Pris 349,-

Tråden av Victoria Hislop. Dette går for å være Hislops beste og når de foregående var så bra, så kan ikke dette bli feil. Pris 305,-

Ole Martins beste tips – her lærer man blant annet hvordan man skal unngå at vennemiddagen blir et slit, noe som garantert er nyttig på alle vertinner. Pris 262,-

 

 12. Bok i øret
Lydbøker har blitt enormt populært og mange synes det er lettere å finne tid til å komme seg gjennom en bok på denne måten. Man kan jo lytte både i bilen, på toget eller bare når man vil sitte i godstolen med øynene lukket.

Her er noen tips :

Agnes i senga av Heidi Linde. En varm og humoristisk bok om Agnes som har blitt forlatt av kjæresten og flyttet inn hos sin far.

Dona Maria av Cecilia Samartin – Samartin roses opp i skyene for sine bøker, så har ikke gavemottakeren lest henne vil dette være noe hun garantert vil bli glad for, ihvertfall etter å ha hørt den.

Døden kommer til Pemberley av P.J. James. Å høre krim på lydbok er veldig riktig, fordi fortellerstemmen gjerne kan være en annen enn din egen når man skal fordøye denne slags litteratur.

 

13. Gavesett parfyme
Vi er ikke flinke nok til å variere parfyme, og det skyldes antagelig både pris og tiden det tar å finne en man liker. Har man først funnet en favoritt holder man seg gjerne til den. Derfor er det ekstra hyggelig å bli overrasket med en god duft du har brukt til på å finne frem til, som du tror vil passe til gavemottageren. Pris fra 199,-

Klikk her for å se gavesett  

 14. Gavesett hudpleie
Av og til er det deilig å kunne fråtse i deilige produkter til huden, så spander gjerne på din venn noen ekstra luksuskremer til huden. Vi ble fristet av Biotherms Skin Skin Ergetic Day & Night Set bestående av dag- og nattkrem som jobber mot tretthetstegn. Når trenger man ikke det!  Pris kr 373.

Klikk her for å se gavesett på kremer

 

 

15. Hudpleie/massasje/SPA
Kanskje det aller beste tipset til en som ikke ønsker seg noe er et gavekort fra Wishbox. Wishbox leverer gavekort i lekker innpakning sammen med en bok med oversikt over en rekke behandlingssteder vedkommende kan velge mellom.  La mottager velge selv mellom hudpleie, massasje, spa, hårstyling, makeup og treningsmuligheter.

Les mer om Wishbox her 

 

 

Trenger du flere tips?

Klikk her for å se gaver til under Kr 500 til han

Klikk her for å se alle våre juletips

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.En kommentar til “De fineste gavene til henne”

  1. Motvillig

    Hmmm… jeg ønsker meg ingen av de tingene på lista… Hadde jeg fått stekepanne, i alle fall fra kjæresten min, tror jeg heller at jeg ville brukt den på han enn å lage mat i den… Så sant dere deler bolig, bør dere ikke kjøpe ting til huset i gave til partneren… Det er noe dere heller får kjøpe dere sammen, eller ønske dere fra noen andre som fellespresang…

    Svar

Legg igjen kommentar