De enkle og trygge telefonvalgene

Dersom sikkerhet er viktigst for deg eller din mor og far.

Ikke alle er opptatt av å ha en telefon med fancy kamera, mye lagringsplass og mange funksjoner.

Noen trenger faktisk en telefon kun til å ringe med, og som en ekstra sikkerhet i en hverdag som ufør, syk eller pensjonist. Og hvis man i tillegg kan få det med kamera og internett, så er det perfekt.

Her er noen gode alternativer du kan vurdere å gå for om dine foreldre eller du selv drømmer om en enklere, men trygg hverdag:

 

Den enkleste og tryggeste

doro-secure-580Doro Secure 580

Helt øverst på listen over telefoner som er enkle i bruk finner vi Doro Secure 580. Den har fire hurtigtaster på front for å kunne ringe nødnummer eller de aller nærmeste familiemedlemmer med et enkelt tastetrykk.

I tillegg finnes det en hjelpeknapp og en sikkerhetstidtaker som automatisk kan ringe og sende en SMS-alarm til forhåndsinnstilte numre. GPS-lokalisering lar andre vite hvor du er og siste men ikke minst er mobilen både robust og sprutsikker.

 

Robust og enkel

 

doro-520

Doro 520 Robust

Hakket mer avansert er Doro 520 Robust som har gode taster slik at du kan ringe alle i telefonboken (den fysiske). I tillegg er dette en telefon med ekstra god lyd.

Du får to hurtigknapper hvor du kan lagre «nødnummer» eller de du ringer oftest til, kamera som du enkelt kan ta og dele bilder med, lang batteritid og ellers en robust telefon som tåler mer enn de fleste i en Doro 520 Robust.

 

Smartest og brukervennlig

doro-810

Doro 810 Smarttelefon

Ønsker du deg en enkel telefon som du allikevel både kan ringe, surfe og ta bilder med, er Doro 810 Smarttelefon modellen du skal gå for.

Dette er en smarttelefon med store tydelige ikoner som gjør den enkel å bruke, men som i tillegg har fysiske knapper for funksjonene meny, hjem og tilbake. Google Play pluss spesialvalgte apper gir deg det du trenger i denne telefonen fra Doro som kan oppsummeres med stikkordene smart og brukervennlig.

 

Les også:

Dette er dingsen alle vil ha

Her er verdens smarteste lommebok

30 kule dingser som gjør livet enklere

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.