De 5 merkene for geeks og nerds

Det som en gang var mobbeoffer er nåtidens helter. 

På 80-tallet var nerdene og geeksene de som ble mobbet og uthengt. På film og i virkeligheten. Så tok de over verden. Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Bill Gates og de andre er nåtidens virkelige helter.

NB! Sjekk rabatter og kuponger her

TK322D00W-102@1

1. Otaku

Dette merket er geekcool så det står etter. Her tas gaming både alvorlig og med så mye humor at man rett og slett bare må elske det. Supert fra A til Å. Det er ikke så rart at kolleksjonene deres blir utsolgt fortere enn man kan runde GTA V (kan man runde GTA? Uansett.).

Se hvorfor her

teaser_brand_790x140_S34_logoshirt_HW13_uni_all

2. Logoshirt

Dette er et tysk merke vi akkurat har oppdaget, men som virkelig vet hva de driver med. Lager t-skjorter og topper, samt barneting. Med svært høy og kul retrofaktor.

Sjekk utvalget her

3. Adidas

Hvordan kan et sportsmerke komme på denne listen? Vel, det kan du spørre deg om – samtidig: Det er ingen tvil om at Adidas skal være på listen som et favorittbrand. Enten det er sko, joggebukser eller komfortable gensere. Og det faktum at de lager Star Wars-versjoner av skoene sine, har Run DMC-kolleksjon etc. etc. etc. Adidas kan sin geek. Og sin nerd.

Sjekk Adidas her

rayban

4. Ray-Ban (Wayfarer)

Dette er nerdebrillene over alle. Hvorfor? Vel, ikke fordi nerdene gikk med de i filmene på 80-tallet. Det var jo det motsatte. Dette var brillene de aller kuleste gikk med i filmer som Risky Business (Tom Cruise), Miami Vice og selvfølgelig; Breakfast Club.

Hvor nerden til slutt lånte brillene…

Her finner du originalen, i svart.

5. Sneakers , Vans og Converse

Converse er nummer 1, men sneakers er skoene. En ekte geek eller nerd kan hende kjøper noen virkelige komfortable sko, men sneakers bør være førstevalget.

.. men, ja, Converse eller Vans

Sjekk også Chunk-utvalget hos Urban Outfitters. Eller t-skjortene til Busted Tees.

PS! Genseren som Steve Jobs brukte var ofte fra St. Croix.  (Noen var designet av Issey Miyake.) Du kan sjekke alternativer med «ståkrage» (turtleneck) her. Buksa var for øvrig Levis 501. 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.4 kommentarer til “De 5 merkene for geeks og nerds”

  1. Nalle Puh

    Genseren til Steve Jobs var designet av Issey Miyake. Og han fikk et par hundre av disse genserne som var spesialdesignet for ham slik at de holdt livet ut.

    Svar

Legg igjen kommentar