Dagstilbud: Barnebutikk feirer med store rabatter

Barnevogner, bilstoler, leker og klær – sjekk dagstilbudene hver dag.

Enten du er høygravid eller bare ute etter å sikre deg julegaver til en rimelig penge, så følg med på dagstilbudene til barnebutikken lekmer.no.

Den store nettbutikken fyller nemlig 8 år denne uken og feirer seg selv med store rabatter på alt fra sko til senger hele denne uken.

Og rabattene er større enn ellers så her kan det lønne seg å følge med, om man er ute etter å spare tusenlapper,

 

Klær og sko

I dag kan du for eksempel sikre deg klær og sko til 40 – 60 % rabatt:

klær-og-sko

 

 

Barnevogner

Kanskje har du behov for en barnevogn snart? Du trenger ikke gå for det nyeste, for vi kan garantere at barnet vil ha det like bra i fjorårets modell. Dessuten kommer ingen til å vite hvilket år barnevognen er produsert i, uansett. I dag er det disse to som er på tilbud:

barnevogner

Men sjekk alle barnevogner her, for dersom det er flere igjen på lager av gårdsdagens tilbud, så finner du de her.

 

Nyttige saker

Nyttig

Med babyer følger investeringer, så enten det er du som skal nedkomme eller du venter på barnebarn, så kan det være lurt å slå til når det er tilbud på nyttige produkter man vet man må ha.

Kun i dag får du en fancy reiseseng til 30 % rabatt, spenngrind til 67 % rabatt, og barnestoler til bil til 36% rabatt.

 

Julegaver

 

julegaver

I går var det radiobiler til han og henne på tilbud og om det er noen igjen kan du sikre deg det her eller evt. en elektrisk crossmotorsykkel til henholdsvis 50% og 40% rabatt nå. Vi kan love god stemning på julaften om du bidrar med denne pakken under treet på julaften.

Andre gode tilbud verdt å sjekke er den kule Darth Wader-lommelykten til, den populære favorittbilen her, en eske som utfordrer kreativiteten eller den uunnværlige dyrehagebilen fra Duplo.

Av dagens tilbud stemmer vi for legoboksen med Wakz`ulvekjøretøy eller garderobesettet til Monster High.

Her finner du hele salget, men husk at dagstilbudene utløper kl 23.59.

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.