Brannslukningsapparatet alle bør ha

Enklere og lettere er stikkordene.

Desember er høytid for branner i hjemmet, da det er mørkt ute og folk vil kose seg med levende lys i stua. Det er fort gjort å glemme lysene, og i noen tilfeller kan det føre til brann.

firephantenKomfyren er ellers den største årsaken til brann i hjemmet, og i desember stekes og kokes det gjerne mer enn ellers.

For barn og eldre
Derfor er det også svært vikig å ha brannslukningsutstyret i orden og lett tilgjengelig, og at det er enkelt nok i bruk til å kunne benyttes av alle.

Det svenskproduserte brannslukningsapparatet Firephant som selges gjennom Enklere liv er et funn i så måte. Det er lite (1 kg, 27,9 cm høyt og 114 mm diameter), har et stilig design med et kraftig håndtak som gjør det lett å bruke av så vel barn som eldre, samt at det har et enkelt oppheng for montering slik at det kan plasseres akkurat der du synes det er mest hensiktsmessig.

En investering i livet
Vi mener det er et moderne fremskritt på brannsikkerhetsfronten og en viktig investering i livet.

Kanskje noe du bør vurdere å ha i huset der du bor, gi til din gamle mor eller far, ha på hytta, i bilen, i båten eller bare sikre deg om du vil ha et pent brannslukningsapparat som er enkelt i bruk.

Her kan du sikre deg den nye Firephanten

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.