Begynner førerkortet å få mange prikker?

Fotoboksvarslere er det beste redskapet for deg som er ute etter å kjøre pent, og som setter pris på et varsel før fotoboksen kommer, i stedet for å holde fartsmåleren under strengt oppsyn hele tiden.

Cruise Control  fotoboksvarsleren kan hjelpe deg det dette. Denne gjør at du kjører tryggere og har bedre fokus på veien.

Enkel og lovlig

Cruise Control fotoboksvarsleren er en batteridrevet, trådløs GPS- enhet som settes på dashbordet. Den er liten og svært lett å betjene, krever ingen montering, og har ingen kabler eller forstyrrende display. I tillegg er fotoboksvarsleren 100 % lovlig, enkel å oppdatere på egen PC, og den har livstidsgaranti.

Cruise Control varsler over 30 000 fotobokser i 36 europeiske land. I Norge er den i tillegg programmert til å varsle i tunneler og gjennomsnittssoner.

Slik virker fotoboksvarsleren

Fotoboksvarsleren fungerer slik at 500 meter før fotoboksen eller gjennomsnittssonen begynner den å pipe. Varsleren kjenner også fartsgrensene og fra 300 meter før boksen, signaliserer den med en sirenelignende lyd hvis man fortsatt har for høy fart.

Cruise Control leveres ferdig med markedets mest oppdaterte fotoboksoversikt som er utviklet over flere år. Prisen er 690 kroner som inkluderer et års gratis oppdatering av kart. Fra år to koster dette kun 29 kr i måneden.
Du kan lese mer om Cruise Control fotoboksvarsler her.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.3 kommentarer til “Begynner førerkortet å få mange prikker?”

  1. Rolv

    Sjekk hvordan ditt speedometer stemmer med med din virkelige fart og kjør på Cruise Control etter dette. Da trenger du ikke fotoboksvarsler.

    Svar
  2. Rune

    Følg fartsgrensene og reglene, så slipper du å bli tatt. Husk at lovverket ikke har kommet med åpningstider, men gjelder 24/7, 365 dager i året.

    Svar

Legg igjen kommentar