Her er nettbutikken alle snakker om – Alibaba

Alibaba gikk på børs i USA med det største braket noensinne.

For 15 år siden ble Alibba i ettromsleiligheten til den tidligere engelsklæreren Jack Ma i den kinesiske byen Hangzhou. I starten var selskapet en nettside som hjalp kinesiske eksportører med å få solgt sine varer internasjonalt.

Så ble det utrolig mye mer.

Gründeren bak den kinesiske nettgiganten Alibaba, Jack Ma, er etter selskapets børsnotering sist uke blitt en av Asias rikeste personer. Så hvorfor denne store suksessen? Hva er det som gjør at tusenvis av nordmenn og millioner av mennesker handler på deres nettsider?

Svaret er enkelt. Man kjøper direkte fra produsent. Ikke fra importøren i Europa. Ikke fra en utenlandsk nettbutikk, men direkte fra den som produserer varene i Kina. Oversatt betyr det at prisene er svært lave. Vi nordmenn kan handle fra Alibaba gjennom deres AliExpress. Du kan selv kikke på prisene ved å klikke på banneren under:

Eller hva med billig babyutstyr? Superbillig sminke- og skjønnhetsprodukter?  Datautstyr og nettverksdingser kan man få til en brøkdel av prisene man vanligvis betaler – sjekk her. Eller ekte skinnhansker til en hundrelapp?

Har du barn som kanskje leker med Barbie?

AliExpress.com – 15 kjoler, 15 sko og mye mer til hvilken pris? 121 kroner!

Klikk under for å gå rett til sport, smykker og elektronikk for eksempel:

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.