Nå er Adidas superhot igjen

Den tyske klassikeren har virkelig kommet på moten igjen.

Fra moteuken i Australia. Adidas-sko.

Det er ikke bare idrettsstjerner som David Beckham og Lionel Messi som bruker Adidas. Det tyske sportsmerket har blitt en del av det såkalte high street fashion. På moteshow verden over kombineres plagg fra Adidas med andre designmerker.

Selvfølgelig nok betyr ikke det at moteikonene kommer i joggedress på moteshowene, men at plagg og sko fra merket kombineres med andre designvarer.

Vi har plukket ut noen favoritter fra merket som startet i 1924 av Adi Dassler.

Adidas Originals genser 

Dette er ikke bare en genser fra submerket Adidas Originals, det er vel omtrent så klassisk Adidas som du kan få det. Det store merket på front i en enkel design. En genser som kan kombineres med svært mye fargerikt eller enkelt.

En genser som så mye fra Adidas fungerer like godt for menn som kvinner. Super sammen med tøffe jeans og en fargerik jakke.

Adidas Originals er for øvrig et merke som gjenskaper klassikere fra det Adidas tidligere har kommet med, i motsetning til for eksempel Performance som er de litt mer moderne versjonene av de samme plaggene.

Her finner du genseren

Adidas Performance Caruva Vario

At den klassiske «badetøffelen» til Adidas skulle komme på moten igjen overrasker kanskje mange. Likevel er det nettopp det den har.

Denne varianten er i svart med med mønstret underlag for bedre feste.

Se nærmere på den her

Adidas SLVR jakke

Motemerket fra Adidas kalles Adidas SLVR, og her bruker Adidas sin kunnskap fra å lage sportsklær i det mest hypermoderne motebildet. Denne lette jakken er likevel en klassisk vinner som vil kunne brukes til svært mye.

Jakken har rockedetaljer på innsiden, og mønster på glidelåsen. Ellers er den et perfekt basisplagg, og er også androgyn i den forstand at den kan brukes både av kvinner og menn.

Det er kanskje ikke så rart at kjendiser som Hugh Jackman, Reese Witherspoon, Keira Knightley og Justin Bieber svært ofte velger Adidas?

Se nærmere på jakken her

Adidas Originals t-shirt

Sort og hvitstripete t-skjorte fra Adidas for kvinner. Et klassisk plagg som kan brukes ofte. Lengden gjør at den kan brukes både inne i en bukse/shorts eller utenfor for to forskjellige looks.

En av mange fine lange t-skjorter fra Adidas hvor det finnes såpass mange varianter at du mest sannsynlig kan finne et basisplagg du vil ha svært mye bruk for.

En klar anbefaling og et plagg du kommer til å bruke mye.

Se nærmere på t-skjorten her

Du bør også sjekke ut denne enkle klassikeren i hvitt med logo.

Adidas Originals treningsjakke

Adidas har selvfølgelig treningsjakker, men denne treningsjakken er ikke av den moderne typen som slettes ikke kan brukes utenfor treningsstudio eller på veien – hvis du jogger.

Her snakker vi om klassisk stil med enkle farger som har mange bruksområder. Denne kvinnemodellen er innsydd med originals-logoen på ryggen i et amerikansk inspirert design.

En litt mer moderne designet utgave i andre stoffer kan du kikke på her.

Se nærmere på treningsjakken her

Adidas Originals TORSION joggesko

En klassiker i knallrosa med lilla. Selvfølgelig nok har vi med joggeskoene fra Adidas her, og det finnes nærmest utallige varianter av skoene. Disse skoene, som nok har kvinner som sin målgruppe, har et stilig retrodesign sammen med en fargerikdom som gjør at de kan brukes sammen med litt mindre oppmerksomhetsgivende plagg ellers.

 Sjekk skoene nærmere her

Adidas Originals Racer joggesko

Blå, grå og hvite og en sko du har sett i veldig mange varianter. For veldig mange så er dette Adidas-skoen.

Skoene har alle de positive egenskapene en god joggesko skal ha, og er samtidig en fin sko som kan brukes veldig ofte. Størrelsene går fra 40 og oppover så her er det nok menn som er hovedmålgruppen.

Sjekk skoen her

Adidas Originals Biker barnejakke

Her får du et kinderegg. Noe som selvfølgelig ikke er unaturlig siden kinderegg er tysk. En råtøff bikerjakke i bomull så den kan vaskes noe enklere enn en skinnjakke for barn, i god utførelse som holder varmen for barna og som også er såpass fin at den går til mye.

I tillegg: Adidas!

Det eneste som selvfølgelig er noe irriterende er at den ikke finnes for voksne…

 Sjekk jakka her

Adidas Originals skulderveske

Denne er det mange i løpet av årene som har hatt sine joggesko og treningstøy i. Nå er den der at den også kan brukes i andre sammenhenger. Kanskje de mest klassiske Adidas-fargene kombinert på en veske som kan brukes av svært mange, relativt ofte.

Vesken er også i stoffer som kan vaskes, og den kan derfor også brukes som treningsveske – hvis det er det man vil.

Det finnes også mange andre retroinspirerte vesker fra Adidas, og mange mer moderne varianter. Sjekk ut 80 varianter her. 

 Se nærmere på den her

Adidas Originals Brooklyn Nets cap

Stilig, offisiell cap fra NBA med logoen til Brooklyn Nets. Klassisk design med god passform. En cap du kan bruke uansett kjønn, spør du oss.

Nets er for øvrig delvis eid av en fyr som kaller seg Jay Z.

Sjekk den nærmere her

Adidas SLVR Skinnjakke

Vi var litt småirriterte over at stoffjakken i bikerutførelse ikke fantes for voksne, men skinnjakken gjør jo det. At dette er fra samme sted som produserer joggesko er ikke bare litt overraskende. En råtøff skinnjakke med mange detaljer og et smart belte for å lage akkurat den passformen man ønsker.

Utøfrelsen i relativt slitt utseende gjør den bare enda bedre. Er utvilsomt skrevet opp på vår vil ha-liste, en liste som bare må glemme antallet skinnjakker allerede hengende i skapet.

Jakken er for øvrig i kvinnestørrelser.

Sjekk jakken her

Adidas SLVR Jerseykjole

– Hei, hvor er den kjolen du har på fra? Den er jo dritkul!

– Adidas

– Nei, seriøst. hvor er den fra?

– Adidas.

Kjolen er for ørig en kjole med mange superfine detaljer, så klikk deg inn her for å se nærmere på den. En rocka, tøff kjole som passer utmerket for den fredagen hvor drinkene er ekstra lange.

Se nærmere på kjolen her

Adidas by Stella McCartney

Hva får du hvis du kombinerer Adidas og Stella McCartney? Jo, du får det kanskje kuleste treningstøyet for kvinner som har blitt laget.

Sjekk kolleksjonen her

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.En kommentar til “Nå er Adidas superhot igjen”

Legg igjen kommentar