Adidas er fortsatt superhot

Etter en del år hvor Adidas kun ble brukt til trening og sport er merket nå tilbake som et virkelig motemerke. Bakgrunnen var opprettelsen av merket Adidas Originals som begynte å produsere klassikere og nye produkter basert på klassisk design.

Vi har sett på deres vårkolleksjon for å velge ut noen favoritter blant det som kanskje er ett av de aller kuleste tilgjengelige motemerkene akkurat nå – Adidas Originals. Du kan sjekke over 5 100 Adidas-produkter her om du ønsker.

Før vi ramser opp våre favoritter fra Adidas Originals må vi nevne de nye skoene til Stella McCartney for Adidas – Sequel. De forrige skoene hun laget innenfor det klassiske joggeskosegmentet ble utsolgt på 1, 2 og 3. Sjekk dem her. Det er også verdt å nevne at den største klassikeren av dem alle, om du spør oss og en god del andre, er igjen tilgjengelig (Pro Conference) på lager:

adidasler

oriignKlassisk sportsdesign kan bli kule jerseykjoler. Hvis du ikke tror oss kan du sjekke denne – Torsion 89. Samme navn har de blomstrede leggingsene fra Adidas Originals.

Kanskje den mest klassiske Adidas-genseren har fått en liten oppdatering i år, og denne passer like godt for kvinner som menn, unge og gamle.

Apropos klassikere så er jo Adilettene veldig hotte, igjen, og i år er det kommet med flaggdesign –  Storbritannia, Tyskland og Brasil er noen av dem. Sjekk årets nye utgaver her.

sl72

SL 72 er en oversized sportsinspirert trøye for kvinner, og er en av mange nummerskjorter fra Adidas. Vi liker denne spesielt godt med sitt enkle og tøffe design. Se nærmere på den her.

argentina Adidas Originals AFA Retro – Dette er den originale retroskjorta fra Argentina, og – nummer 10 er selvfølgelig Maradona. Enten du bruker denne som en statement eller som en skjorte til sommerens VM i fotball så er det en klassiker av dimensjoner.

fotballstovlerDette er også en klassisk fotballskjorte som ligner mer på de t-skjortene vi i dag bruker enn de moderne fotballskjortene, og som man ser er det også med det originale emblemet til den argentinske fotballorganisasjonen.

Sjekk t-skjorta nærmere her enten du har guds hånd eller ei.

Fotball-retro får du også på den utrolig tøffe t-skjorta Boot History med historien til fotballskoene. På t-skjorta finner du fotballstøvlene Copa Mundial fra 1982, Predator fra 1994 og den utrolig klassiske Weltmeister fra 1958.

Sjekk også denne tyske retroskjorta – 1990. En mer feminin variant er denne – Heritage Tee.

Det er også in med t-skjorter med mer eller mindre på. Slik som denne skjorta som allerede har blitt en storselger for det tyske merket:

AD122O004-C11@1.1

Tags:

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.