8 smarte ting til reisen

Ikke glem å sikre deg det nødvendigste.

Det er alltid noen ting man skulle ønske at man hadde investert tid i å skaffe seg før ferien. For mange spesialprodukter kan det være vanskelig å få tak i på en øde øy i stillehavet.

Som disse uunnværlige reiseeffektene.

 

«BagTag!»

bag-tag350

 

Bagasjetagger er alltid smart å ha, i tillfelle flyselskapet roter bort kofferten, i tilfelle en annen medpassasjer har helt lik koffert som deg, eller hvis det er lang kø i taxfreen og kompisen skal plukke opp din bag. Her finner du noen kule, og her finner du en konservativ variant.

Er du vågal kan du jo også gå for denne varianten.

 

 God lyd

høyttalere_bluetooth

 

God lyd er alltid viktig, og med denne lille høyttaleren kan du høre på favorittmusikken din på balkongen i Syden, på hytta, i parken, i hagen osv.

Enheten kobles enkelt til din mobil via bluetooth, den er bare 5 cm høy og 6 cm i diameter, og batteriet varer i 8 timer. 

Her finner du minihøyttaleren.  Her finner du noen andre lekre fargerike varianter.

 

 

Bagasjevekt

 

Bagasjevekt

Har du ennå ikke skaffet deg en bagasjevekt så er det på tide. Ikke bare trenger du det til å veie kofferten før dere drar hjemmefra, men også før du går til innkjøp av enda flere souvernirer.

Det er nemlig ingen spøk å krangle med en hissig, tyrkisk sikkerhetsvakt på flyplassen i Dalaman. Velg den fargen du synes passer deg best – sort, hvit, grønn eller lilla.

 

 

Flekkfjerner

fllekkfjerner350

Engangsservietter som fjerner flekker av vin, kaffe, bær etc. fra ull- og bomullsplagg umiddelbart. Veldig fint å ha med på reise, og siden serviettene kommer i små pakker av 10 kan du enkelt ha med en i baklommen eller et par i vesken.

 

Solcellelader

solcellelader

 

Enten du har glemt reiseadapteren, tilbringer ferien på en båt eller i bilen eller kanskje på en hytte uten strøm, så er solcellelader til mobilen gull verdt. Enten kan gjenbrukes to ganger når den er fulladet, eller brukes til å lade flere telefoner samtidig. Smart, hva!

 

 

Vakumposer

vakumposer

Fyll den, lukk den og press luften ut gjennom ventilen. Med vakumposer kan hele familien reise på ferie med en koffert, kanskje. Uansett får du utnyttet plassen du har til rådighet maksimalt, og du får også plass til litt ekstra på veien hjem. Det er jo gjerne billigere å handle utenfor Norge.

 

 

 

Desinfisering

Desinfiserer

 

Kanskje er det overdrevet i noen tilfeller, men når ungene dine har tatt på alt det interessant de har sett før lunsj i storbyen, eller dere må spise lunsj på flyplassen kan det være greit å rengjøre hendene enkelt, uten å stå i kø på et offentlig toalett. Velg mellom servietter eller skum på flaske (som brukes av det svenske skilandslaget).

 

 

Sykit

sykit

Når knappen faller ut eller hullet i kjolen er for synlig er det godt å ha med seg utstyret for å trylle det i orden igjen. Ta ca null plass, og vi kan love du er glad for at du har pakket det, når uhellet er ute. For det skjer alle, plutselig, helt uten forvarsel.

 

Andre interessante artikler for deg:

Dette er hva de kaller «wristporn»

Hvilken fotballdrakt vil du ha?

Ti tøffe lommebøker

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.