8 kule og nyttige ting vi vil ha nå

Dette gjør hverdagene i 2015 litt bedre.

Noen mennesker er mer kreative enn andre, og det er en del utvalgte oppfinnelser et veldig godt bevis på. Bare sjekk ut disse dingsene som er så kule at om vi ikke kan kjøpe de til oss selv så skal i hvert fall noen få en kul bursdagsgave.

 

1. Magisk bokhylle

Bokhylle magisk

En bokhylle som formes av at en hardhaus av en bok festes til veggen. Også legger du bare dine favorittbøker på den igjen. Kult!

 

2. Kakeboks

kakewars

Ut med julekakene og inn med Starwars kakeboks og sjokoladekjeks. Eller helsebars om du har kastet deg på «kom-i-form» – bølgen. Kuleste kakeboksen i verden.

 

Flott i kombinasjon med…

 

 

3. …Fitbit Charge – Din personlige trener

 

fitbit

Lei av å se denne? Vi vet, men nå er det alvor.

En sjokoladekjeks og et par runder rundt kvartalet. Med Fitbit Charge har du kontroll, og får beskjed om når det er på tide å røre på seg.

Vi skal kose oss i kulden men også blotte kroppene våre på stranda om 4-5 måneder. Vi kapitulerer, skaffer oss et helsearmbånd og satser på at den holder oss i øra.

 

 

4. Reflekslue

reflekser

Du går ikke uten denne lua i vinter, for da er du alltid sikret synlighet. I tillegg er den vanskelig å glemme i kulden, og det er gull verdt. Egentlig noe for alle store barn også.

Kombiner det med noen «slap it to strap it» LED-refleksbånd så er du enda mer synlig og ekstra kul også.

 

 

 

 5. Taubane

taubane

En annen ting til hytta eller hagen er denne kule taubanen som barna kommer til å forelske seg helt i. Plutselig ble det sååå mye morsommere å være på hytta, eller i hagen.

 

 

6. Naughty gavepapir

naughty

Funnet noe du har lyst på til deg selv eller noen andre? Gaven til svigerfar eller kompisen bør du i hvertfall vurdere å pakke inn i dette rålekre gavepapiret som garantert ikke vil bli kastet. Også var det ikke bare en bok, men en veldig morsom overraskelse også.

 

 

7. Høyttaler til dusjen

høyttaler til dusj

En høyttaler som tåler vann/regn er perfekt for alle som liker å synge i dusjen, eller bare er avhengig av musikk og vil ha med en høyttaler på reise som tåler en regnskur. Perfekt.

 

 

8. Kul sykkelhjelm

Sykkelhjelm-Cambridge-gold

Det er kanskje ikke helt sesong ennå, men vi liker disse sykkelhjelmene så godt at vi bare må røpe at de finnes. Det kommer kanskje inn flere, eller kanskje er du så heldig at du har mulighet til å slå kloa i en nå. Uansett er det noe som får oss til å glede oss ennå mer til våren.

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.