8 gode dealer for han

Her er de beste og mest populære dealene til han.

Har spart 278 millioner kroner
Trenden hvor man går sammen med andre i en gruppe for å kunne kjøpe noe til en lavere pris er populær, og Let`s deal avslører på sine sider at deres brukere har spart hele 278 millioner kroner til sammen.

Meld deg inn gratis og få tilsendt nyhetsbrev med rabatt på alt fra restauranter til mote, møbler, reiser, gadgets m.m.

Beste og mest populære dealer
Vi spurte om de kunne avsløre sine beste tilbud til brukerne, som naturlig nok også er de mest populære, og her er listen:

 

WiFi repeater

Wifi repeater
Flere opplever at rekkevidden på nettet ikke er god nok til å dekke hele huset, eller for eksempel nå om sommeren når vi også trenger nett ute. Med en repeater er problemet løst, og nettopp derfor har dette blitt en toppselger hos Let`s Deal.

 

Wahl nesehårstrimmer

 

Wahl-nesehårstrimmer 

Wahl nesehårstrimmer er perfekt for alle oss som ønsker å fjerne uønsket hår i nese og ører, samt for forming av øyebryn. Tre ulike hoder er inkludert i denne pakken som er tilgjengelig via Let`s Deal kan skaffe deg fra kun kr 129 (ord. pris fra 400 kr).

 

Barberblader

barberblader
Barberblader trenger de fleste menn, og flere oppdage også at det er gode penger å spare på å kjøpe de i fellesskap. Med Let`s deal kan du kjøpe originale barberblader til Gillette Fusion eller Mach3 Turbo (8- eller 12-pack). Ord. pris: fra 269 kr. Din deal: fra 134 kr.

 

Door Gym

Doorgym
Lyst på en fin overkropp og samtidig kunne trene når det passer deg? Den populære Door Gym Extreme Metal edition lar deg trene på en hvilken som helst dør, akkurat når du føler for det. Ord. pris 429 kr. Din deal: 175 kr.

 

Armani-klokke

Armaniklokker

Armani lager klassiske klokker som aldri går av moten for den stilsikre mannen.  Nå kan du også sikre deg et eksemplar av det tidløse armbåndsuret fra kr 1 399 – avhengig av modell.

 

Rafting i Sjoa

rafting Sjoa
Rafting er populært og flere og flere ønsker å bruke en dag eller helg på å utfordre seg selv med actionfylte aktiviteter. I Sjoa kan du prøve deg på rafting i en av Europas beste raftingelver til 66% av ordinær pris. Din deal: kr 399 (Ordinær pris kr 1190.)

 

Smart TV-Box

SmartTV
Behov for å forvandle din TV til en Smart-TV og få tilgang til hele Android-markedet, med websurfing og streaming fra mobil, PC og nettbrett? Da er du ikke alene, og spleiser du med andre gjennom Let`s deal kan du skaffe deg enheten til kun kr 599 (Ord. pris: 1349 kr).

 

Action-kamera

action kamera
Et action-kamera for å kunne dokumentere alle spennende opplevelser er hot, og det er jo ikke så rart, for hvem vil vel ikke vise frem sine bragder eller gjenoppleve øyeblikket. Velg mellom NOX PRO og NOX Adventure og sikre deg et actionkamera nå fra kr 545 (Ord. pris: 10 910.)

 

Interessert i flere gode tilbud? Meld deg på nyhetsbrevet på Let`s Deal gratis og vær oppdatert på de beste tilbudene i markedet.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.