7 kule og artige dingser for sensommeren

Disse vil garantert live opp stemningen. 

Sensommeren er en flott tid i seg selv, men du kan gjøre festlige lag og familiesammenkomster enda morsommere med disse artige dingsene.

Vi har plukket ut 7  kule dingser som vil gjøre sensommeren litt morsommere. 

Klikk på den oransje handlekurven for å sjekke produktene.

 

1. Fjernstyrt racerbil

En kul racerbil som du  styrer enkelt med din iPhone, iPad eller iPod. Bilen ser ut som en ekte racerbil og kan kjøre opptil 7 kilometer i timen. Via din kontrollstasjon kan du utføre en rekke bevegelser med bilen som venstre/ høyre rotasjon, forover, bakover og hopping med springbrett. Et leketøy som passer perfekt til den lekne.

 

2. Vanngevær

Dette vanngeværet er batteridrevet og krever ingen lading eller pumping da den er 100% motorisert. Enkel lading med det avtagbare vannmagasinet og med en rekkevidde opp til 6 meter er du helt trygg på å treffe målet. Alltid beredt til å gi noen en god dusj.

3. Ice Cube of Sweden

Klebersteinterninger som holder drikken din kald (eller varm) lenge uten å fortynne den! Kan brukes om og om igjen og riper ikke glass. Disse vil uten tvil imponere dine gjester.

Sjekk  steinterningene her

 4. Basketballkurv

Hvem sa det ikke var gøy å kaste søpla? Denne basketballkurven et et morsomt innspill på kontoret eller på gutterommet. Den er enkel og monteres hvor du enn måtte ønske – det er bare å klipse på søppelbøtten, stolen, osv. La det være morsomt å kaste søppel eller bare bruke den som et mål for en liten ball eller lignende!

5. Waboba Extreme

 Waboba Extreme er en magisk ball som spretter, ikke på et hvilket som helst underlag, men på vannoverflaten! Uvirkelig, men sant! Det er en kombinasjon av materialene polyuretan, gummi og lycra som gjør at denne ballen spretter på vann.  Klarer du rekorden på 29 sprett i ett kast?

Les mer om produktet her

6. USB kjøleskap

En kul gadget som minner om 1950-tallets retro kjøleskap. USB-kjøleskapet  er både hendig og lett og bruke, og gir deg kald drikke på ditt hjemmekontor. Hvordan brukes det? Bare plugg det inn i hvilken som helst ledig USB-port med en PC eller Mac datamaskin, sett den til ønsket funksjon, og du har straks en kald drink tilgjengelig når du ønsker det, uten å avbryte det du holder på med. 

7. I95 kamera

Dette kameraet vil garantert fange oppmerksomhet. Ikke bare er det ultralite, men tar både bilder, film og lyd. Uten tvil en morsom og unik gave som folk vil huske!

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar