7 hete gaver til sporty jenter

Du trenger ikke å skrive til julenissen i år. Vi har allerede samlet 7 flotte julegaverideer til sporty jenter.

Verdens beste ullundertøy 

Den myke pakken som garantert skaper begeistring! Kari Traa sin nydelige Roseull er plaggene du virkelig vil elske – superstilige og komfortable i tillegge til å ha et nydelig feminint og slankende design. Materialet er svært mykt, naturlig lukthemmende og motvirker friksjon.

Rose KariTraaRose

 1. Rose Roundneck i oransje, 2. Rose Roundneck i blått, 3. Rose Roundneck i grå, 4. Rose Roundneck i lilla, 5. Kari Traa Rose Pant.

Et genial armbånd

Fitbit Flex er din egen personlige trener, som alltid er med deg. Fitbit Flex er et nøytralt armbånd som du fester på håndleddet og som logger all din aktivitet, hvor mange kalorier du forbrenner, antall aktive minutter, antall timer du sover og faktisk også kvaliteten på disse.All denne informasjonen synkroniseres automatisk til din konto på Fitbit.com eller gratisappen Fitbit i din smarttelefon, og så har du en motiverende statistikk du kan følge med på.

Du finner armbåndet her

Det perfektet basisplagget

Undertøy i hurtigtørkende stretchmateriale holder deg ikke bare tørr og varm, men kan også brukes som koseklær når du kommer inn fra kulden. Herlig plagg med smidige sømmer som ikke gnager og som har overlegen fukttransport. En basic sort tights er en klassiker som aldri går av moten, og som enkelt kan sprites opp med farger fra de forskjellige sesongene.

treningstøy

1. Svala Pant i blått, 2. Sjølvsagt Pant, 3. Kari Traa Myrblå Tights, 4. Svala Roundneck, 5. Butterfly Roundneck.

 

Treningstopper i freshe farger

Fargerike topper med tøffe mønstre og kule detaljer er uten tvil en av de største trendene for 2013.

treningstopper

 1. Nike Balance Tank 2.0, 2. Kari Traa Butterfly Tee, 3. Röhnisch Sonja Racerback i korall, 4. Röhnisch Sonja Racerback i grønn, 5. Casall HIT Endurance Tee.

Riktig sports-bh

En god sports-bh er et av de viktigste plaggene i treningsgarderoben. Det er viktig å sørge for at brystene dine får god støtte under aktivitet, for da kan du risikere å få en dårlig holdning som kan føre til plager i rygg og nakke. Når du velger riktig sports-bh, er det viktig å ta hensyn til cup-størrelse, aktivitet og intensitetsnivå. Visse typer sport krever en bh som gir mer støtte. Her kan du lese mer om hvordan du velger riktig sports-bh.

sports-bh

1Stay in Place Superactive Bra2. Casall High Performance Bra.

Du finner mange gode sports-bher her og her

Treningsdagbok

Over 8000 spreke jenter har allerede brukt treningsdagboken fra Getinspired. Den hjelper deg med å holde motivasjonen oppe, samt ta treningen til et nytt nivå. Du kan nå planlegge, loggføre og evaluere treningen slik at du enklere oppnår dine mål. Bruk treningsdagboken aktivt både før, under og etter trening – dette er den beste måten å sikre fremgang på.

Les mer om treningsdagboken her

TRENINGSSKO: Gode sko er et must for å unngå slitasje og skader, og de bør derfor byttes ut  én gang i året dersom du trener 3 ganger i uken. Husk at en sko tåler omtrent 1300-1500 km før dempingen er borte.Sjekk utvalget av kule løpesko hos Zalando og Getinspired.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar