5 bøker du gjemmer under senga

50 shades of Gray er nesten blitt så allemannseie at de fleste tør å ha med den på bussen eller flyet. Her er fem bøker som mer sannsynlig blir gjemt under senga, eller øverst i bokhylla.

 

1. Super Sexplosion

Denne boka på 2,5 kilo koster litt i porto å få tilsendt (ok, egentlig ikke så mye siden vi snakker litt over 80 kroner). Det du får er 800 sider, 2000 bilder av de aller beste bildene som har vært i Goliath-bøker. Boken finnes kun i en begrenset utgave.

Prisen er på rundt 220 kroner, altså rundt 300 kroner inklusive porto. Prisen i Norge er på rundt 400 kroner.

Her finner du boken

2. Suicide Girls #1

Denne tegneserien er basert på det erotiske nettstedet Suicide Girls, og er en actionfylt serie med en god del nakenhet.

Ikke akkurat Donald.

Det første nummeret koster 22 kroner gjennom Amazon. Hysterisk billig.

Her finner du boken

3. The Big Book of Pussy

Nei, denne boken handler om ikke om kattepuser.  I Norge kom en gang en stor bok om mannlige kjønnsorganer, denne handler om det kvinnelige. Litt over 400 bilder og intervjuer med blant annet Pussyman (mannen som laget flashlight), pornostjerner og en vaginal performance-artist. Dette er så absolutt ikke boken som ligger på stuebordet på julaften…

It’s just about the female body, and if you want to go eating at the Y, it’s a man’s paradise
– Nicky Hunter

Boken koster 217 kroner.

Her finner du den

 

4. Nan Goldin – Nan Goldin

Nan er en av verdens mest anerkjente fotografer, og er velkjent for sine såkalte snapshots eller «hverdagsbilder» som hun selv kaller det.

Fotografiene hennes har vært utstilt på Whitney Museum of American Art, New York,  Stedelijk Museum, Amsterdam, Centre Pompidou, Paris og Museu Reina Sofia, Madrid.

En virkelig kunstbok som koster 315 kroner.

 Her finner du boken

5. Playboy – The Complete Centerfolds

Denne 16 kilo tunge samlingen kommer med en egen koffert, og koster nesten 1800 kroner. En kolossal bok som virkelig er et luksusverk.

Som anmelderne sier: Greit at det er en liten investering, men dette er ingen coffee table-book, det er et coffee-table.

770 sider i stort format.

Her finner du boken

 

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *