20% rabatt på de smarteste produktene

Dette er tingene som gjør livet enda litt bedre.

Hos Enklere Liv får du nå og ut lørdag førtskommende 20% avslag på alle de smarte produktene som gjør livet litt enklere og betraktelig bedre å leve.

Vi har plukket ut noen favoritter blant alle de smarte artiklene.

smart lommebokVerdens smarteste lommebok

Lommeboken eierne trykker tettere til sitt bryst og heller ikke vil bytte ut er en smart klassiker med lang levetid. Den gir både lett tilgang til mange forskjellige kort, oppbevarer sedler og kvitteringer uten at de må brettes og er selv liten av størrelse.

Lommeboken får du i både brun, svart og vinrød, den kan brukes av både kvinne og mann og er like populær blant de yngre som blant de eldre.

 

dorslag

Dørslaget som tar liten plass

De tradisjonelle dørslagene tar gjerne opp halve oppvaskmaskinen og er i så måte upraktisk å bruke i tillegg til at den krever at du heller ting frem og tilbake. Så hvorfor ikke investere i denne lille hjelperen, som gjør begge deler til en saga blott.

Får lett plass i skuffen og er enkel i bruk. Slikt går verden fremover av.

kabelfikser

Kabelfikser

Lei av at ledninger til mobiltelefoner, smartbrett og annet sklir ned og blir liggende i en haug på gulvet, slik at du må gå på oppdagelsesferd hver gang du skal lade telefonen/paden eller hva det nå måtte være?

For ikke å snakke om hvor rotete det ser ut og hvilken eksepsjonelt god støvsamler slite ledningshauger ofte er. Løsningen finnes jo og det er en enkel, liten innretning som heter kabelfikser. Den festes enkelt til pulten, bordet eller stedet der du ønsker ledningen skal henge, også er den låst der og vekk fra gulvet til neste gang du har bruk for den.

 

Bedre pustPustetrener

Sliter du med pusten kan denne smarte pustetreneren være til god hjelp for deg. Pustetreneren vil hjelpe deg med å forbedre lungekapasiten og bidra til å fjerne slim uten medisiner.

Kunder som allerede har tatt den i bruk rapporterer om gode resultater, så da er den jo absolutt verdt å prøve om dette er aktuelt for deg.

 

nakkemasserer

 

Nakkemassasje

Livet blir litt bedre når denne behangelige nakkemassøren venter på deg hjemme etter en lang og slitsom dag på jobben.

«Massøren» kommer med en valgfri varmefunksjon som stimulerer blodsirkulasjonen og avspenner musklene mens de to store kraftige massasjekulene fokuserer på de mest spente områdene i nakken, og sikrer at du får en avslappende og effektiv massasje.

Deretter blir resten av dagen forhåpentligvis lett som en lek.

holdningstrener

Holdingstrener

De fleste av oss har en tendens til å falle litt fremover på tærne når vi haster gjennom hverdagen, jogger eller sitter foran PCen.

Men en dårlig holdning kan ofte føre til ryggproblemer, som igjen gir oss problemer med å utføre enkle oppgaver i hverdagen. Som å knyte skoene.

Ikke vent til problemene er der, men stram deg opp i dag, bokstavelig talt, med Posture Holdningstrener.

 

 Flere smarte produkter til 20% rabatt finner du her.

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.