11 artige dingser til festlige lag

Disse vil garantert live opp stemningen på enhver fest.

En fest kan jo være moro nok i seg selv, men du kan gjøre festlige lag enda morsommere med disse både nyttige og artige dingsene.

1. Star Trekk dørklokke

La den festlige stemningen begynne allerede i gangen, altså ved inngangsdøren. Denne kule dørklokken med bevegelsessensorer fra Star Trekk, spiller av dørlyd (men med «communication whistle») eller red alert, dersom du forventer at fiender skal angripe. En lovende start på festen!

Se nærmere på dørklokken her

2. Oppblåsbar Øltønne

Øl, kaldt og godt. Tre ord som hører intimt sammen. Så blås opp, fyll den med is, og med øl, og ring vennene dine. Denne oppblåsbare øltønnen er en genial stemningslager, og passer perfekt i hagen ved grillen.

Blir det tomt for øl er det bare å fylle den på nytt.

Du finner den her

 

3. Beer tracker 

Denne  morsomme duppeditten vil garantert løfte stemningen et par hakk. Beer Tracker er nettopp den ølslitne hoderegnerens beste venn, som holder rede på hvor mange øl (eller brus) som er blitt åpnet. Det er jo artig å se hvordan kvelden går med tanke på alkohol.

Så fra og med nå er det slutt på juksingen. Men vær klar over at telleverket bare går til 99.999.

Sjekk den nærmere her

 

4. Ice Cube fra Sweden

Glem vanlige isbiter som smelter! Disse kule klebersteinterningene er noe alle whisky elskere må ha. De holder drinken din kald lenge uten å fortynne den. De er ikke bare kule og effektive, men riper ikke glasset, og kan brukes om og om igjen.

Som du sikkert forstår, er det på høy tid å legge istiden bak seg og gå i … eh, klebersteintiden.

Her kan du se nærmere på dem 

 

5. Polaroid 300

Gammel sjarm møter ny teknikk. Denne klassikeren er strålende til festen. Glem de digitale bildene, her kommer papirutgavene med en gang, i visittkortformat (4,6 x 6,2 cm). Dette Polaroidkameraet er en garantert vinner til festen.

Sjekk  det ut her

 

6.  Mystic 8 Ball

Denne lille dingsen er hysterisk populær i USA, og vi skjønner godt hvorfor. Still et spørsmål, rist på kulen og den gir deg svaret. Alle vil storkose seg.

Bare forestill deg, du sitter der med kompisene og stiller spørsmål etter spørsmål og flirer hemningsløst av svarene.

Her finner du Mystic 8 Ball

7. Fire Wire

En god grillplanlegging er alfa og omega for en kul grillfest. Så skal du imponere, da må du høre nøye etter nå: Vanlige grillspyd er ute, nå er det fleksibel grilltråd som gjelder. Genialt, effektivt og holder stort sett evig.

Se nærmere på Fire Wire her 

9. Veggie Twister

Å få voksne til å spise grønnsaker er noen ganger vanskelig som å få barn til å gjøre det. Denne dingsen er dermed et lite Kinder-egg av en greie. Den lager om grønnsaker til morsomme spiraler som både er dekorative og delikate. Genialt enkelt og ganske enkelt genialt.

Du finner den her

9. Voodoo Tannpirkerstativ

Gjør neste fest smertelig festlig ved å invitere dette kule tannpirkerstativet. En liten gøyal dings som ikke bare passer perfekt til fingermat, men også får i gang samtaleevne rundt middagsbordet.

Ta en nærmere titt på det her

10. Candy Grabber

Denne artige dingsen er et helt naturlig midtpunkt på festen. Det er nemlig en gammeldags godterimaskin med gripeklo av typen som fantes på tivoli før i tiden.

Bare fyll den med diverse utfordrende godteriobjekter, og la store og små begynne å trikse.

Se nærmere på den her

 

11. Slackline

Å gå på line er et av de gode klassiske triksene. Fest Slackline mellom to trær, så er det bare å hoppe opp og forsøke å balansere. Det tar ikke mer enn 2-3 minutter å sette den opp, og moroen er garantert i timevis.

Du finner den her

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar