10 tøffe lommebøker

En lommebok er mer enn bare en sak du har pengene dine i. Den skal se kul ut, den skal være praktisk og den skal oppfylle dine behov.

Her har vi plukket ut de 10 kuleste lommebøkene vi fant på nettet akkurat nå.

1. Den geniale

exentri_sand_leather-1

Denne norske skatten fra Exentri har vi skrevet om før, og den må selvfølgelig med på denne lista også. Den geniale lille lommeboka/kortholderen rommer minimum 7 kort, i tillegg til sedler og kvitteringer. Den er laget i 100 % skinn, og her er det funksjonalitet som er i hovedfokus.

Her finner du Exentri-lommeboka.

2. Den frekke

57561130d0fe532bddc211772b4bea18 (1)

Bad mother fucker-lommeboka er en kopi av den Samuel L. Jacksons karakter Jules Winnfield hadde i Pulp Fiction. Filmklassikeren fyller faktisk hele 20 år nå i mai 2014, så hva passer vel bedre enn å feire med en ny lommebok? Lommboka er i 100 % ekte skinn, og er laget som en eksakt kopi av Juels’ i filmen. 

Se nærmere på lommeboka her.

3. Den klassiske sorte

1tiger

Den sorte lommeboka er en ekte klassiker. Den er stilig, den passer til alt og den oser av eleganse. Denne fra Tiger of Sweeden har alt en klassisk lommebok trenger – plass til mange kort og sedler, samt et tidløst utseende i sort skinn.

Her finner du lommeboka.

4. Den hippe dansken

ScreenHunter_168 May. 20 15.05

Royal Republiq er et fremadstormende dansk merke, som kjennetegnes av god skinnkvalitet og et skandinavisk preg. Lommeboka Wayne har plass til både kort og sedler, og den har en egen lomme til mynter. Denne er et sikkert valg hvis du vil ha muligheten til å ha med deg alt du trenger på én gang.

Sjekk ut Wayne her.

 5: Den edgy

ScreenHunter_170 May. 21 08.36

Lommeboka fra Ted Baker er for deg som liker å skille deg ut. Det spennende mønsteret gir lommeboka et helt spesielt utseende, og på innsiden er det plass til mange kort og sedler. Dra frem denne, og vi garanterer at noen vil få lyst til å kjenne på lommeboka di.

Se nærmere på lommeboka her.

6. Den røffe

ScreenHunter_169 May. 21 08.32

Foote fra Pepe Jeans har en veldig fin patina i skinnet, og et røft utseende. Denne har bare et stort rom når du åpner den, og er for deg som liker det enkelt uten noe ekstra tull.

Her kan du kjøpe Foote.

7. Den metalliske

lommebok

 

Denne skiller seg fra de andre lommebøkene som har vært nevnt hittil,både ved at den er laget i metall og ved at den kun har rom til kort. Metallommeboka beskytter kortene mot slitasje, avmagnetisering og RFID-skannere – også ser den unektelig kul ut. Den finnes i et stort utvalg farger, så her er det bare å velge en som passer til din stil. 

Her finner du metallommeboka. 

8. Den hipsteraktige

194550_1_3_4 (1)

Konrad Elastic Wallet er en lommebok som passer for deg med en indre hipster. Den gjør ganske mye ut av seg samtidig som den er litt røff, og den er enkel på innsiden. Den har plass til tre kort, og den har en myntlomme for mynter og andre småting du kunne tenke deg å ha med i pungen.

Sjekk ut Konrads lommebok her.

9. Den med den fine fargen

ScreenHunter_172 May. 21 09.32

 

Ja, det var utseendet vi falt for først her. Men innsiden teller også, og her skuffer heller ikke lommeboka fra (A)bout. Den har plass til mynter, et par kort og sedler, og er liten og praktisk. I tillegg til blått finnes lommeboka i grønt, grått og svart.

Finn din farge og se nærmere på lommeboka her.

10. Den praktiske og elegante

ScreenHunter_173 May. 21 09.49

Dollar fra Tony Perotti rommer mye, og den ser definitivt tøff ut når man åpner den. Lommeboka er laget i ekte skinn, og med sin glatte, rene forside i skinn er den det perfekte tilbehør for deg som liker at ting er enkelt og samtidig stilfullt.

Se nærmere på Dollar her.

Her er våre favorittnettbutikker når det gjelder lommebøker:

Zalando – svært stort utvalg og mange merker
NLY Man – enkle og stilfulle lommebøker
Stylepit – godt utvalg i alle prisklasser

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.