10 ting som gjør ferien bedre

Man kan klare seg uten å pakke med seg alt for mye på ferie, men noen dingser gjør rett og slett ferien bedre. Her er 10 skatter du bør ta med deg på ferien i år.

1: Verdens smarteste strandmadrass

7e7f52dc0082dff790ead447fb03d99b

Vi vet alle hvor ubehagelig det kan være å sole seg, spesielt hvis man prøver å lese samtidig. Du ligger vondt, får ikke holdt boka ordentlig og må skifte liggestilling hele tiden. Med geniale Wicked Wedge trenger du ikke tenke på det mer! Den oppblåsbare strandstolen gir deg en behagelig ryggstøtte, og den er lett å ta med seg med tanke på at den er nettopp oppblåsbar.

Sjekk den ut her.

2: Det geniale parkbordet

table-5 table-10

Planlegger du å være hjemme i ferien, eller å tilbringe mange turer i parken i tiden fremover? Da bør du sjekke ut sammenleggbare Happy Table! Bordet kan legges sammen så det nesten ikke tar plass, og når det foldes ut får du plass til mat, drikke eller kanskje et brettspill.

Her finner du bordet.

3: Redningen for festivalføttene

60-047_3

Festival feet er kanskje ikke verdens mest elegante, men de er utrolig smarte. Dra trekket over skoene dine på festival, så kan du ha på deg yndlingsskoene uten å ødelegge dem! Det skader heller ikke at trekket ser ut som en plastikkversjon av den ultimate festivalfavoritten Converse.

Sjekk ut trekket i flere farger her. 

4: Den supersmart oppbevaringen

4ded5c006ab65aaa92c2d1a0d9feaa28

Hvor ofte er du egentlig redd for at noen skal stjele solkremen din? Nettopp. Det er ikke bare fordi du ikke bryr deg om at noen stjeler den, men også fordi det er særdeles usannsynlig at noen skulle få lyst til å knabbe med seg nettopp den på stranda. Putt verdisakene dine i TanSafe, så kan du trygt ta deg en svømmetur uten å være bekymret for penger, nøkler og mobil.

Se nærmere på TanSafe. 

5: Parfymeflakong som gjør kofferten lettere

PicMonkey Collage

Denne er helt genial. Med parfymeflakongen kan du enkelt ta med deg favorittparfymen din på tur, uten å måtte dra på en stor og tung glassflaske. Fyll den lille saken med parfymen din, og vips så har du ca. 50 dusjer med godlukt med deg på tur, uten å måtte bruke mye plass. Flakongen kan så klart også være med i håndbagasjen!

Her finner du parfymeflakongen.

6: Båndet som holder flåtten borte

tickfree-6

Flåtten er den utrolig irriterende karen som henger seg på og alltid er uønsket. Med flåttbåndet kan du nå sikre deg en flåttfri sommer! Fest det smarte båndet rundt ankelen, og skrem flåtten bort med lukt den aboslutt ikke liker.

Sjekk ut flåttbåndet her. 

7: Toalettmappen for bilfansen

vw-toalettmappe-blue

Er du en Volkswagen-fan, eller har du en kjæreste som er det? I så fall må dette være den ultimate toalettmappa for ferien 2014. Ta med denne på ferien, og pakking av toalettmappa blir faktisk en morsom opplevelse! 

Ta en titt på toalettmappa her. 

8: Dingsen som gjør sommeren til tidenes kuleste

kamera

Gi Vooni minikamera til barna, og du er sikret at de har det så morsomt at du ikke vil høre mas resten av sommeren. Det lille videokameraet kan festes på sykkelen, på fjernstyrte leker, brukes i detektivarbeid og til og med filme under vann. Utrolig kult!! Har du ikke barn er det ingen ting i veien for å kjøpe det til deg selv. Små, kule dingser blir man aldri for gammel for!

Se nærmere på herligheten.

9: Høytaler til stranda og parken

ScreenHunter_138 Apr. 28 10.17

Med denne har du god lyd over alt. Den lille høyttaleren gir riktig god og kraftig lyd, og kan enkelt kobles til mobilen din via bluetooth. Høyttaleren er bare 5 cm høy og 6 cm i diameter, og batteriet varer i 8 timer. 

Her finner du minihøyttaleren.

10: Elektronisk bagasjevekt

ScreenHunter_139 Apr. 28 10.25

Hvis du ikke allerede har en av disse, er det på høy tid at du skaffer deg det. Den elektroniske bagasjevekta redder deg fra overvekt og unødvendig stress på flyplassen, og tar lite plass i kofferten. Når du kan veie bagasjen din slipper du også å pakke litt for lite fordi du må sikre deg å være innenfor vekta – du vet nemlig akkurat hvor mye kofferten veier (dette har undertegnede satt spesielt stor pris på).

Her finner du vekta som gjør pakkingen enklere.

Finn flere smarte dingser her og her.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.