10 smarte produkter på markedet

Dette vil vi gjerne ha i hus nå.

Sjekk ut disse smarte produkter på markedet som gjør hverdagen litt bedre.

 

Ananasskrelleren

ananasskreller

 

Det er så digg med ananas, og særlig nå om sommeren til grillmat, på burgeren, som dessert eller bare som kos. Og med dette kjøkkenredskapet er den heller ikke lengre så vanskelig å tilbrede.

Vi slår et slag for sommerens beste nykommer på kjøkkenredskapmarkedet.

 

 Lokket som forhindrer overkok

kokefritt_lokk

 

Lei av at kjelen koker over når du lager pasta, poteter, grøt, ris etc. Det er i hvert fall vi og ønsker oss sporenstreks dette supre lokket som forhindrer at innholdet i kjelen koker over. Lokket kommer i flere farger, ser ut som en blomst og passer til alle kjeler med diameter på 14-24 cm.

 

 

Yo2Go

 yo2go

På tide å bytte ut brødskivene i matpakka med noe mer fristende? Enten du eller noen andre i familien er klare for en forandring er yoghurt, musli og bær et forfriskende alternativ.

Vi sier at det var på tide denne beholderen kom, slik at dette nå er mulig og lettvint. Mer miljøvennlig og rimeligere i lengden er det også.

 

 

Teleskopgrillspyd

teleskopgrillspydIngenting er mer irriterende enn å måtte begynne å finne og spikke pinner til hele familien, når det rumler i magen. Og hvorfor ødelegge skog når du kan putte disse smarte grillspydene i sekken? Til alle fremtidige skogsturer.

 

 

Softismaskin

 

softis

 

Både store og små digger softis, og det beste med denne softismaskinen er at du alltid har en dessert tilgjengelig. Is med bær til er jo noe av det beste man kan få om sommeren, og i tillegg til at gjestene dine vil elske deg vil du blir verdens mest populære mamme/pappa.

Alt du trenger er melk, fløte, gelatinpulver og sukker, så er isen ferdig på 15 minutter.

 

 

 Nøkkel- og brillefinner

nokkelfinneren

Er det stadig vekk noe som blir borte så er det vel brillene eller bilnøkkelen. Og hvor irriterende er vel ikke det, når du enten står på farten til å dra, eller endelig har fått satt deg med med godboken.

Oppfinnelsen på bildet over hvor to enheter kan kobles mot hverandre, og hvor et enkelt trykk på den ene gir svar fra den andre, er løsningen vi har ventet på. Løp og kjøp.

 

 

 Dobbel USB-nettadapter

 

dobbel_usb

 

Har du kanskje en iPad som ofte trenger strøm, fordi poden har spilt den tom og ikke lagt den til lading? Samtidig som din og makens telefon skal lades og kanskje også ipoden til frk. snupp.

Hva med på hytta hvor det er begrenset med stikkontakter eller på et hotellrom hvor strømmen tas når du forlater rommet. Ja, da skulle du ønske du hadde en eller to av denne smarte dingsen.

 

 

Nødlader til telefon/nettbrett

nodlader

 

Til alle situasjoner der du gjerne skulle hatt litt strøm på telefonen, men er et stykke hjemmefra, er denne nødladeren et must! På et jobbmøte, på toget/bussen, på cafeen, på byturen eller lignende. Bare plugg i og strømmen er der.

Her finner du lader til til Micro-USB

 

 

Tangle Teezer

tangleteezer

Har du barn med uregjerlig hår eller sliter du kanskje selv med mye floker? Tangle teezer er relativt ny på markedet og redningen for alle som har utfordringer med å få gredd ut håret.

Flokene løser seg opp på magisk vis uten krangel og tårers gnissel, og dere får heretter en god start på den nye dager.

 

 

Drikkeflaske m/hemmelig rom

contigo-drikkeflaske

Noen gang lurt på hvor du skal gjøre av nøkler og penger ens du trener? Med den fantastiske flasken Contigo kan du gjemme bort kort, penger og nøkler i et lite rom i flasken mens du trener. Så er det ute av verden. Smart – ikke sant?

 

Andre saker du vil like:

 Utstyret som løfter piknikken til et helt nytt nivå

10 kule ting til hjemmet

12 stilige sommerskjorter til han

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.