10 kule dingser til barn

Humor i hverdagen gir trygge og glade barn.

Unger trenger rom for humor og rom for å showe og tulle og tøyse. Slik får man glade barn, og barn som er trygge på seg selv.

Derfor oppfordrer vi til å krydre hverdagen med humor, men siden ikke alle voksne er gode klovner, har vi funnet frem til ti produkter som gjør jobben.

«Landskap» spisesett

spisesett-landskap-1
En utfordring med mange barn er å få de til å spise mat, og da kan det være stor hjelp i å servere maten på en asjett som gjør måltidet fristende. Eller kanskje har du bare lyst til å gjøre hverdagen til minstemann litt morsommere. Sjekk designet og bestikket på asjetten over – vi bare digger den.

 

Fly-skje

flyskje
Et annet fristende verktøy for å få fart på barnets spising er denne kule fly-skjeen. Hvilket barn kan vel motstå å åpne munnen når flyskjeen kommer med et lass med rotmos eller paste bolognese? Gøyere blir uansett spiseseansen og det er jo i hvertfall ingen ulempe.

 

Sykebil-skje

sykebil
Skjeen kommer også som sykebil, som det kan være verdt å variere med om flyskjeen blir en stor suksess, eller om du vil skille mellom bror og søster sitt bestikk. Er du ute etter en gave til noen som har fått barn kan i også anbefale denne, som sikkert vil gjøre like stor suksess der.

 

Neglbørste-båt

negleborstebat
Det er veldig mye mer spennende å vaske hendene selv, om man får lov til å leke med en båt samtidig. Fyll vasken med vann og la barnet få holdepå litt. Etter noen minutter med tøffing og hendene i vann er det uansett letter å få bukt med skitten under neglene.

 

Hest er best!

rideranke-1
Ride, ride ranke går aldri av moten hos de små, og med hesten du kan spenne fast på beinet blir det enda litt morsommere for trollungen. Har du i tillegg en drøm om at din lille prins eller prinsesse en dag skal bli en topprytter, kan det jo være en god ide å starte tidlig, med prrrooo, hypp, holt og den slags.

Morsom mat

brodskive-form-hone-2
Det er mange som overdriver matpakkene, slik at en stakkars overarbeidet sjel føler seg noe utilstrekkelig når man bare sender med ungen standardmatpakke uten dill.

Vel, det er egentlig ikke så mye som skal til og vil du ha et stalltips så er det denne brødskiveformen. Legg med noen druer, jordebær eller eplebiter og vips så er du «mum/dad of the year».

 

Drikkeflaske uten søl

contigo-kids-blue300
Du lurer kanskje på hva som er så morsomt med denne drikkeflasken? Vel, det faktum at den ikke kommer til å lekke når barnet er på tur, er jo noe vi mener det er grunn til å smile av. Både liten og stor vil være fornøyd med det, og vi mener det er verdt investeringen. Den kommer i mange hyggelige farger også.

 

 Bamselampe

 

bamselampe_5
Mange barn liker å ha på et lite lys på når de skal sove, og hva er vel hyggeligere enn denne bamselampen? Det vil nok føles ekstra trygt og godt for de små, så har du lyst til å investere i noe fint og nyttig til barnerommet mener vi dette er den  ideelle «gaven».

 

Del Boy – jakkedelboy-kids

Har du sett den morsomme 80-tallsserien «Only Fools and Horses»? I så fall er du sikkert fan av Del-boy og jakken hans, og nå kan du bestille en kliss lik morgenkåpe til barna.

God og varm er den også, så det kan være en smart ting å investere i til morgentrøtte barn, uansett. Slår du til på denne har du samtidig cowboy-kostyme klart til neste karneval eller utkledningsbursdag.

 

Fin lyd

hi-george-1
Det å høre på musikk er noe de fleste barn tidlig lærer å sette pris på, eller lydbøker for den slags skyld. Derfor elsker vi også denne høyttalerbamsen som faktisk sender lyd ut av føttene, samtidig som den vokter ipoden, mobilen e.l.  Årets julegave til lillebror?

Mer for deg:

Barnebutikk feirer med store rabatter denne uken

Ny sportsbutikk for barn

Lesing gir forsprang

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.