10 grunner til at jeg elsker Xbox One

Etter litt over en måned med Xbox One er det ingenting annet å si: Jeg elsker denne maskinen.

Nå skal det sies at undertegnende også elsket Xbox 360, og valgte den framfor Playstation 3. Så du er delvis advart.

Uansett, her er de 10 grunnene til hvorfor du også bør elske Xbox One.

forza1. Forza Horizon 2

Liker du actionbilspill og moro med bil er dette helt utrolig strålende. En stor, åpen verden med en haug med biler og utrolig underholdning. Svært høyt anbefalt.

kontroll2. Håndkontrollene

Kvaliteten på håndkontrollene, knappene og selve det å holde en slik kontroll oser kvalitet, og passer nesten uansett håndstørrelse. En stor oppgradering fra de allerede gode kontrollene som Xbox 360 hadde.

Project_Spark_Screen_Shot_013. Project Spark

Dette er en liten perle av et spill, kun for Xbox. Litt enkelt forklart lager du dine egne spill, deler de med verden – eller spiller det verden har laget. Du kan laste ned det gratis, men må betale for å få tilgang til avanserte funksjoner for å lage egne spill. Anbefalt!

4. Mulighet til å se tv og spille samtidig

Etter at du har spilt FIFA 15 sammen med «tippekampen» så vil du aldri gjøre annet. Rett opp alle feilene managerne gjør!

halomasterchief5. Halo: The Master Chief Collection

Du får Halo, Halo 2, Halo 3, Halo 4, beta av Halo 5, remastered Halo 2, en digital serie, alle multiplayer-kartene og betatilgang til Halo 5. Kommer 11.november. To dager etter farsdagen. Utsett den to dager, altså. Dette ser helt utrolig ut (jepp, alt er i Xbox One-kvalitet)

6. Netflix-appen

Det er foreløpig litt få videoapper til konsollen, men Netflixappen er den beste for tjenesten vi har prøvd.

EA-Access-17. EA Access

Dette er en abonnementstjeneste hvor du betaler en lav månedspris for å få tilgang til alle gamle Electronic Arts, samt avslag på alt fra Electronic Arts.

8. Upload og Twitch

Denne videotjenesten er veldig kul, en slags intern Youtube for spillklipp på Xbox, samt Twitch for livesendinger. Jeg hadde aldri trodd at jeg ville følge med på noen andre som spilte live, eller kikke på så mange spillklipp… men det gjør jeg. Det at spill automatisk tar opp hvis du gjør spektakulære ting hjelper også på.

9. Games with gold

Abonnerer du på Xbox Gold får du hver måned ett spill gratis.

sunset10. Sunset Overdrive

Dette lurer vi ekstremt på, men det ser helt sinnssykt bra ut. Skytespill av en annen verden. Kommer på Halloween. Inntil da kan du sjekke Metro Redux.

Du kan kjøpe Xbox One her

Av Pål

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.