10 grunner til å ha sex med din partner hver dag

Ikke bare er det godt, det er også sunt.

ThinkstockPhotos-4665234541.Sex hjelper mot forkjølelse

Sliter du med ofte snørrete nese eller forkjøelse? Løsningen er enkel – sex. Hvorfor? immunoglobulin A hjelper deg, og gjett hvem som får mest av det? De som har sex ofte produserer opp til 30 prosent mer av dette stoffet.

2. Sex reduserer stress

Lang dag på jobb med mye press, og mye som skjer? Sex hjelper deg med å stresse ned, slappe av og bli gladere. Bakgrunnen er endorfiner, dopamin og oxytocin, noe som ikke er farlige tilsetningsstoffer i smågodt fra svenskegrensen – men det som gjør deg avslappet og glad.

3. Sex gjør deg tynn

En normal runde i høyet forbrenner 100 kalorier, med et godt forspill opp til 200-300 kalorier. Det er ikke så verst! Vel, sex kan også gjøre kvinner tykkere… men det kommer jo litt an på når man gjør det.

ThinkstockPhotos-4665234364. Sex er smertestillende
Sliter du med mye hodepine? Det dummeste du kan gjøre er å bruke det som unnskyldning for ikke å ha sex. Mye sex motvirker hodepine, og har du vondt i hodet bør du ha sex.

5. Sex gjør at du lever lenger

En australsk undersøkelse viste at over de som hadde sex hver dag døde mindre sjeldent av sykdom enn de som ikke hadde det. Faktisk viste undersøkelsen enkelt nok at de som hadde sex oftest levde lengst.

6. Sex er naturlig rynkekrem

Østrogen retter ut rynker hos kvinner. Sex gir mer østrogen. Enkel løsning.

7. Sex øker selvtilliten

Amerikanske  og europeiske psykologer er enig i at regelmessig sex øker din selvtillit. Perfekt før jobbintervjuer, lønnssamtaler, viktige møter, eksamen og mye mer. Hver dag, faktisk.

8. Sex kan forhindre hjerteinfarkt og slag
Undersøkelser har vist at mennesker som har regelmessig sex sjeldnere får hjerteinfarkt og/eller slag. En undersøkelse i Israel viste også at kvinner som hadde sex hver dag minsket sin sjanse for hjerteproblemer med over 30 prosent.

9. Sex hjelper mot søvnproblemer

Sliter du litt med å sove godt nok? Da er løsningen ekstremt enkel, og du har gjettet hva allerede. Hormonene som utløses etter og under sex hjelper deg til å slappe av i hele kroppen, og gjør at både menn (og kvinner, ja!) sovner fortere og lettere. Og sover bedre. Hormonet heter prolactine, for øvrig.

10. Østrogen og estrogen

Vi trenger disse hormonene, for både beinbygging og muskelbygging. Sex hjelper.

Trenger du og din partner litt hjelp for å komme i gang? Lystpillen gir ekstra energi og overskudd, og passer for både han og henne. Den øker lysten hos begge, og kan gi kraftigere orgasmer for begge parter. Du får en hel måneds forbruk kun ved å betale porto, og forplikter deg ikke til noen ting ved å teste.

Klikk her for å prøve Lystpillen gratis

ThinkstockPhotos-494340393

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.