10 geniale og kule julegaver til kjøkkenhelten

Her er kjøkkentingene som hobbykokken vil elske.

For matentusiasten er det ingen gaver som faller mer i smak enn innovative, praktiske og smarte ting som er med på å gjøre matlagingen til en lek. Nettbutikken Jernia.no har et stort  utvalg til hjemmekokken i alle prisklasser, og vi har funnet noen favoritter som skiller seg ut når det gjelder design eller innovasjon, og noen dingser som rett og slett gjør hverdagen din litt enklere. Her er 10 geniale og kule julegaver til kjøkkenhelten:

Fruktbeholder

Dreamfarm lager kjøkkenprodukter som løser problemet du kanskje ikke visste at du hadde engang. Som denne fruktbeholderen. Den kommer i flere farger og gjør det enklere å oppbevare frukt og grønnsaker som er oppskåret, slik at det får lenger holdbarhet og gjør at du ikke trenger å kaste for eksempel sitronen som du bare brukte en liten båt av.

kjeleKobbergryter

Kobber er i vinden som aldri før, og grytene fra Invite har en kobberbelegning utvendig som gir en lekker finish. Grytene er utstyrt med stållokk og stålgrep, og kommer i størrelsene 5, 2 og 1,4 liter, i tillegg finnes det en traktørpanne og en bradepanne i samme finish.

Pizzasaks

Uansett underlag og overflater vil denne geniale pizzasaksen enkelt klippe perfekte pizzabiter, og kan også brukes til servering. Nok et smart produkt fra Dreamfarm.

Lodge-gryter

Støpejernsgryter tåler meget høye temperaturer og er like praktiske til steking av kjøtt på platetoppen som til brødbaking inne i stekeovnen. At de kommer i lekker finish i friske farger er en bonus som gjør at man gjerne kan servere gjestene mat rett fra gryta. I Jernias nettbutikk får du grytene i tre friske farger og to forskjellige størrelser.

dampkurvDampkurven

Med dampkurven fra Dreamfarm kan du vaske, koke, dampe og sile grønnsakene i én og samme kurv. Kurven er laget av silikon slik at den passer alle kjeler, og kommer i to størrelser.

Hellstrøm kniv

Eyvind Hellstrøm har utviklet en produktserie sammen med Jernia som blant annet består av fire kniver laget av robust rustfritt stål med et dynamisk og ergomisk grep. Du får knivene som rotkniv, santukokniv, kokkekniv og brødkniv. Til knivene finnes det også en femtrinns knivsliper. Perfekt gave for hjemmekokken som er opptatt av høy kvalitet på kjøkkenutstyret sitt.

Skjærebrettklips

Disse geniale klipsene er i anti-skli materiale som festes på skjærebrettet ,og som gjør at det blir hevet fra benken slik at du kan snu det og bruke begge sidene uten gris og søl. Klipsene er utvidbare slik at de passer skjærebrett av forskjellige størrelser.

panneHellstrøm stekepanne

Hellstrøms jernpanner har lang levetid og blir med noen enkle grep bare bedre og bedre jo mer du bruker dem. Stekepannen tåler høye temperaturer, fungerer på alle typer varmekilder og tåler alle slags redskaper. Pannene kommer i størrelsene 20 cm, 24 cm, 28, cm og 32 cm. I tillegg finnes det en egen omelettpanne på 24 cm og en traktørpanne på 28 cm.

Gryteskje

Gryteskjeen fra Dreamfarm har mange bruksområder – du kan både skrape, røre, mikse, øse og servere med den. Bøyen på skaftet gjør at du kan legge den fra deg på benken uten gris og søl.

Termokanne i kobber fra Invite

Holder kaffen varm og ser samtidig råkul ut på bordet med trendy kobberfinish.

Gaver til alle

På Jernia finner du julegaver til alle aldre og i alle prisklasser. Du kan kjøpe kjøkken- og matlagingsutstyr til hjemmekokken, verktøy og utstyr til hjemmefikseren og interiør til hjemmedesigneren. Butikken fører merker som Eva Solo, Kenwood, Moccamaster, Rosendahl og Victorinox. Julegavene kan du enkelt klikke hjem til postkassen eller postkontoret gjennom nettbutikken Jernia.no.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.